Rocket Arena viert start Season 1 met gratis weekend

Electronic Arts en Final Strike Games lanceerden eerder deze week Season 1 van Rocket Arena, en er is nooit een beter moment geweest om de strijd aan te gaan!

Om deze nieuwe content te vieren, is Rocket Arena gedurende een beperkte tijd gratis te spelen. Daarnaast kunnen spelers cross-play activeren in hun instellingen om met hun vrienden te spelen, ongeacht het platform.

Gamers die Rocket Arena gratis willen proberen, kunnen toegang tot de game krijgen via:

  • Microsoft Xbox’s Free Play Days – Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass Ultimate-leden kunnen vanaf vandaag 19:00 uur CEST tot 3 augustus 8:59 uur CEST gratis genieten van de game.
  • Steam – Steam-gebruikers kunnen vanaf vandaag 19:00 uur CEST tot 3 augustus om 19:00 uur CEST de game gratis spelen.
  • EA Access & Origin Access – EA Access- en Origin Access-leden kunnen vanaf morgen 17:00 CEST de volledige Standard Edition van Rocket Arena gratis downloaden. Ook scoren ze een exclusieve Mysteen Outfit zodra ze inloggen in het spel.

Als dank krijgen gamers die Rocket Arena hebben gespeeld voorafgaand aan Season 1 een bonus van 3000 Rocket Fuel, waarmee ze unieke cosmetische items en/of Blast Passes tot en met Season 3 kunnen ontgrendelen. Deze vroege pioniers van het spel ontvangen ook 10 geanimeerde outfits die elk een personage van het eerste uur vertegenwoordigt.

De recente Season 1-update zorgt voor een hoop nieuwe content, waaronder het lieve nieuwe personage Flux, dat nu beschikbaar is voor alle spelers. Bekijk hier de kalender van Season 1 om te zien naar welke gratis content spelers uit kunnen kijken tijdens Season 1.

Rocket Arena is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Ook interessant
Nieuwe trailers onthuld voor Back 4 Blood
NL / EN