Rockstar kondigt nieuw GTA Online-verhaal met Dr. Dré aan

Bereid je voor op een nieuw avontuur met Dr. Dre, nieuwe muziek, en nog veel meer op 15 december op consoles en PC.

In de jaren nadat hij en zijn handlangers de Union Depository overvielen, heeft de bekende Los Santos oplichter Franklin Clinton zijn eigen stappen ondernomen.

Welkom bij F. Clinton en Partner, een nieuw “celebrity solutions agency” dat zich richt op de elite van Vinewood die oplossingen zoeken voor problemen in de hogere kringen.

Franklin heeft twee dingen nodig om deze agency van de grond te krijgen: een betrouwbare partner en een grote, belangrijke klant. Met je oude LS-contact – en aspirant cannabisondernemer – Lamar Davis, die het contact tot stand brengt, kun jij de partner zijn die Franklin helpt het bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ondertussen heeft DJ Pooh aan de andere kant van de stad contact opgenomen met Franklin over een spannende potentiële klant: zijn goede vriend, Dr. Dre.

Na alle drukte op zijn weg naar Cayo Perico vorig jaar, blijkt dat Dr. Dre’s telefoon niet alleen vermist is – deze is in de verkeerde handen terechtgekomen. Om het nog erger te maken, de telefoon bevat ook het meest gewilde in de stad: nieuwe, onuitgebrachte muziek van Dr. Dre zelf. Dit kan de grote doorbraak zijn die je agency nodig heeft.

Bereid je voor op een wilde en hilarische rit door Los Santos, van de grimmige straten van Franklins oude buurt tot de spectaculairste feesten in de stad, van losbandige herenhuizen tot de kantoren van de FIB en alles daartussenin. Ga samen met Franklin, hacker-expert Imani, Chop the Dog en zijn crew op zoek naar de kostbare tracks van Dr. Dre en geef ze terug aan de rechtmatige eigenaar.

The Contract zal op 15 december verschijnen in GTA Online en kent een eclectisch nieuw radiostation met een aantal zeer speciale gastpresentatoren. Ook zijn er een aantal grote exclusieve updates voor bestaande radiostations, waaronder een hoop nieuwe en onuitgebrachte exclusieve tracks van Dr. Dre en een indrukwekkende line-up van artiesten, plus extra mogelijkheden voor agency-werk voor spelers die hun handen vuil willen maken, nieuwe wapens, voertuigen, en nog veel meer.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x