Samenvatting Ubisoft Forward presentatie | FEATURE

Afgelopen zaterdag vond de Ubisoft Forward presentatie plaats. Hier vonden flink wat aankondigingen plaats, waaronder flink wat nieuwe Assassin’s Creed-games en meer info over eerder aangekondigde games. Hieronder vindt je dan ook een overzicht van alles wat Ubisoft heeft laten zien!

Assassin’s Creed Mirage – Onthulling

Assassin’s Creed Mirage, de volgende game uit de Assassin’s Creed franchise, is wereldwijd verkrijgbaar in 2023 voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Luna en Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook gaat de game onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

In Assassin’s Creed Mirage speel je als Basim, een sluwe kruimeldief met nachtmerrie-achtige visioenen op zoek naar antwoorden en gerechtigheid. Sluit je aan bij een oude organisatie en leer een nieuwe geloofsovertuiging te begrijpen – één die het lot van Basim zal veranderen op manieren die hij zich nooit had kunnen voorstellen. Parkour naadloos door de stad en maak gebruik van alles wat de stad te bieden heeft, en schakel in het geheim je doelen uit met meer viscerale moorden dan ooit tevoren. Ontdek een verhaalgedreven actie-avontuurervaring die de transformatie volgt van een uitdagende jongeman in een verfijnde Master Assassin met een tegenstrijdig lot. Reis naar Alamut, het legendarische huis van de Assassins die de basis hebben gelegd voor de Creed in dit oprechte eerbetoon aan de game waarmee het allemaal begon.

Assassin’s Creed – Toekomst

Naast Mirage zijn er nog een aantal andere Assassin’s Creed-projecten aangekondigd tijdens de Assassin’s Creed Showcase. Codenaam RED is de eerstvolgende titel na Assassin’s Creed Mirage en tevens de toekomst van open wereld RPG voor de franchise. RED speelt zich af in het feodale Japan, een setting waar fans al jaren naar uitkijken. Codenaam HEXE, de daaropvolgende titel, wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal, de bakermat van de franchise. Verder zal codenaam INFINITY projecten en spelers met elkaar gaan verbinden via verschillende soorten ervaringen. Als onderdeel van INFINITY keert multiplayer terug als een afzonderlijke ervaring in de Assassin’s Creed franchise. Daarnaast is er een free-to-play Assassin’s Creed game in ontwikkeling voor mobiel, met codenaam JADE, die zich afspeelt in het oude China. Tot slot is er ook nog een Assassin’s Creed-serie én game in de maak in samenwerking met Netflix.

Mario + Rabbids Sparks of Hope – Onthulling

In de nieuwe gameplaytrailer van Mario + Rabbids Sparks of Hope, de game die exclusief verkrijgbaar is voor Nintendo Switch vanaf 20 oktober 2022, krijgen fans te zien hoe Mario en zijn vrienden de planeet Terra Flora moeten redden van Cursa, een mysterieuze en kwaadaardige vijand. De trailer laat een nieuwe levendige wereld zien en tal van verschillende moves, combo’s en acties die spelers tot hun beschikking hebben. Geen enkel gevecht is hetzelfde dankzij de mogelijkheden die de Sparks tijdens gevechten met zich meebrengen.

Tevens herenigt het legendarische personage Rayman zich met de Rabbids. Hij is beschikbaar als een nieuw speelbaar personage in een aankomende uitbreiding voor de game en bundelt zijn krachten met Rabbid Peach en Rabbid Mario.

Skull and Bones – Gameplay en wereld

Skull and Bones is vanaf 8 november 2022 verkrijgbaar met crossplay en crossprogressie voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Stadia en Windows pc via de Epic Games Store en Ubisoft Store. Ook gaat de game onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

In de twee nieuwe trailers van Skull and Bones komen spelers meer te weten over de bloedige race die zij moeten trotseren om de Indische Oceaan te veroveren en de formidabele wapentuigen die zij kunnen gebruiken om hun bezittingen veilig te stellen. De wereld van Skull and Bones geeft spelers de kans om een beruchte piraat te worden door gevaarlijke wateren te trotseren, geheime deals te sluiten en een piratenimperium op te bouwen.

Just Dance 2023 Edition – Onthulling

Just Dance 2023 Edition, het nieuwste deel van de #1 muziekvideogame-franchise aller tijden, lanceert op 22 november voor Nintendo Switch, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Spelers zijn van harte welkom in een nieuw danstijdperk met de Just Dance 2023 Edition! Nu met online multiplayer, een gepersonaliseerde ervaring, meeslepende 3D-werelden en voortdurend nieuwe nummers en gamemodi om het hele jaar door te genieten van een eindeloos dansfeest.

Ubisoft x Netflix – Onthulling

Ubisoft en Netflix slaan de handen in elkaar om drie mobiele games van enkele van ’s werelds meest geliefde gamefranchises naar Netflix te brengen, te beginnen in 2023. De drie games bouwen voort op de universums van Valiant Hearts, Mighty Quest en Assassin’s Creed en zullen exclusief beschikbaar zijn op mobiel voor Netflix-leden over de hele wereld, zonder advertenties of in-app aankopen.

The Division – Franchise update

Tijdens de Ubisoft Forward zijn er meer details onthuld over drie games uit het Tom Clancy’s The Division-inversum; Tom Clancy’s The Division 2, The Division Heartland en The Division Resurgence.

The Division 2 Seizoen 10: Price of Power lanceert op 13 september en introduceert nieuwe moeilijkheden voor de Countdown-modus en twee Strongholds, nieuwe events, een nieuwe Season Pass en meer. Seizoen 10 is beschikbaar voor alle The Division 2 Warlords of New York-bezitters en Ubisoft+-abonnees.

In The Division Heartland, de free-to-play survival-actie multiplayer shooter die lanceert in 2022-2023 voor pc, consoles en cloud, kruipen spelers in de huid van loyale Division agenten uit het hele land die reageren op een oproep voor hulp. Vechtend naast en tegen andere getrainde agenten, verkennen spelers de geheimen van Silver Creek en bieden ze hoop aan wat er over is van het kleine Amerikaanse stadje. Spelers kunnen zich reeds aanmelden voor toekomstige testfases via thedivisiongame.com.

De Dark Zone komt naar mobiel met The Division Resurgence, een nieuwe free-to-play third-person RPG shooter. Spelers die graag deelnemen aan de gesloten bèta kunnen zich vanaf nu inschrijven via thedivisiongame.com of op Google Play.

Ubisoft+ – Meer games en gratis proefperiode

Ubisoft+,Ubisofts abonnementsservice, gaat meer games toevoegen, te beginnen met een selectie van indie-games. Het initiatief is deze zomer reeds gelanceerd met de toevoeging van The Last Friend, een arcadegame ontwikkeld door The Stonebot Studio, en A Normal Lost Phone, een interactieve fictiegame ontwikkeld door Accidental Queens. Afgelopen zaterdag heeft Ubisoft nog vier indietitels aan Ubisoft+ toegevoegd: Nyamyam’s Astrologaster, Maitan69’s Evan’s Remains, 6 Eyes Studio’s Fell Seal: Arbiter’s Mark en Gamious’ Lake. Er worden regelmatig nieuwe games aan de catalogus van Ubisoft+ toegevoegd, die ook in de Store aan te schaffen zijn.

Ubisoft+ is momenteel verkrijgbaar voor pc, Stadia en Amazon Luna, en is in de toekomst ook verkrijgbaar voor PlayStation en Xbox. Bovendien kunnen spelers vanaf vandaag tot 10 oktober Ubisoft+ Multi-Access uitproberen, als onderdeel van een beperkte gratis proefperiode. Ga naar www.ubisoftplus.com om de gratis proefversie te activeren en de volledige Ubisoft+-gamebibliotheek te bekijken.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x