Scalebound wel op E3 2015?

Op de E3 in 2014 kwam de Xbox One Exclusive titel: Scalebound met een teaser trailer voorbij. Wij van StarGamers vonden dit heel awesome en interessant maar verder hebben we er niks meer over gehoord. Maar vandaag was er ineens meneer Hideki Kamiya op twitter aan het teasen. Dit viaeen knipoog reply op een retweet over dat ze graag gameplay zouden willen zien van Scalebound op de E3 dit jaar.

Hideki Kamiya is bekend als designer en director van de games Resident Evil en Resident Evil 2, daarnaast is hij ook nog director geweest van Devil May Cry.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=GzGAYxaaDGs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Er is nog weinig bekend over de game en er word genoeg gespeculeerd na de trailer. Wat Platinum Games zelf zegt is ook vaag: Het wordt een actio game zoals we nog nooit hebben gezien.

In de trailer lijkt het het erop dat er een multiplayer of co-op aspect aanwezig is maar dat is ook maar een wilde aanname. Misschien word het een monster hunting game die de “Schaal van Richter” uit elkaar laat rammen wat mij persoonlijk een awesome idee lijkt (of maybe ook helemaal niet). Wat denken jullie?

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x