Shitload aan Pokemon aankondigingen

Nintendo heeft een aantal aankondigingen gedaan omtrent Pokemon games. Altijd leuk toch?

De hard- en software boer heeft zojuist tijdens een speciale Direct-uitzending bekendgemaakt dat Pokkén Tournament DX naar Nintendo Switch komt.

Pokkén Tournament kwam in 2015 in arcadehallen en in 2016 op Nintendo Wii U. De game combineert verschillende Pokémon-personages met gameplaymechanieken uit de Tekken-serie.

De vechtgame bevat alle personages uit de Wii U-versie plus nog vijf extra personages, waaronder Decidueye. Op E3 2017 zal de game speelbaar zijn.

Pokkén Tournament DX komt op 22 september uit op Nintendo Switch. Gelijktijdig met de lancering verschijnen Pokémon Gold & Silver op de Virtual Console van de Nintendo 3DS.

https://youtu.be/ue-CBOrLnb0

En als je dacht dat dat alles was, krijgen Pokémon Sun en Moon een vervolg met de originele naam Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon voor Nintendo 3DS. De games spelen zich af in dezelfde Alola-regio, maar krijgen een volledig nieuw verhaal. Uiteraard zijn er ook nieuwe pokémon te vangen en nieuwe gebieden om te ontdekken.

De naam lijkt afgeleid van de Ultra Beasts die in Pokémon Sun en Moon te vangen zijn, wat wellicht betekent dat de game over deze wezens gaat. De twee legendarische pokémon die op de hoes van de games staan, Solgaleo en Lunala, hebben een visuele update gekregen en lijken uit een andere dimensie te komen.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon verschijnen op 17 november op Nintendo 3DS.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x