Misschien had je het gerucht al gehoord dat de populaire MOBA game Smite naar de PS4 zou komen. Het is geen gerucht meer, want de game is keihard bevestigd voor het Sony platform!

Voordat de game werkelijk gaat verschijnen zal er wel een closed beta plaats vinden in maart (what else is new?).  Je kunt jezelf hier inschrijven voor de beta, en om jezelf te verzekeren voor een plekje kun je de Founders Pack al aanschaffen voor 24 euro. In deze pack krijg je 400 gems en toegang tot alle diverse en exclusieve content. Tevens is deze free-2-play game ook zonder Playstation Plus te spelen, al krijg je wel extraatjes als je het wel hebt.

De game zal in totaal 70 speelbare goden en monsters uit acht verschillende mythologiën, krijgen. Op de PS4 zullen er tevens een aantal exclusieve skins beschikbaar zijn. Check in ieder geval even onderstaande trailer van de aankomende PS4 versie:

Smite verscheen in 2013 voor PC en kwam vervolgens afgelopen zomer naar Xbox One. Smite heeft ondertussen ruim 14 miljoen spelers wereldwijd.

Laat een antwoord achter