Sony deelt nieuwe details omtrent ‘Lost Levels’ en Roguelike-modus van The Last of Us: Part 2 Remastered

Sony heeft een aantal nieuwe details aangekondigd omtrent de zogeheten ‘Lost Levels’ en Roguelike-modus die in The Last of Us: Part 2 Remastered zullen zitten.

Afgelopen week werd The Last of Us: Part 2 Remastered officieel aangekondigd. Naast diverse verbeteringen moet deze PS5-game ook nieuwe content bevatten, bijvoorbeeld in de vorm van ‘Lost Levels’.

Dit zijn een aantal secties die niet in de oorspronkelijke game zaten. Deze gebieden zijn niet afgemaakt, maar moeten een blik bieden op de vroege ontwikkelfase van de game. Commentaar van de ontwikkelaars geeft meer info over deze secties.

Op de productpagina van de game worden nu meer details gegeven over deze Lost Levels. Het gaat om drie verschillende gebieden: Sewers (riolen), Jackson Party en Boar Hunt. Meer informatie over deze content is er vooralsnog niet.

De roguelike modus die in het pas aangekondigde The Last of Us: Part 2 Remastered zit, zou twaalf verschillende levels bevatten.

Dat blijkt uit een LinkedIn-profiel van een Naughty Dog QA-tester, zo deelt Joanastic op X. De tester maakt in een beschrijving van zijn werkzaamheden melding van “twaalf verschillende No Return-roguelike levels”. Onder de nieuwe speelbare personages worden Tommy, Dina, Jesse, Lev en Mel genoemd.

No Return is een nieuwe roguelike survivalmodus waarin spelers verschillende personages kunnen besturen en tijdens elke run allerlei random gevechten en stealth-secties tegenkomen. 

De game draait in 4K in Fidelity Mode en 1440p upscaled naar 4K in Performance Mode. Ook is er een optie voor televisies die VRR ondersteunen om de framerate te ontgrendelen. Laadtijden zijn korter en via de DualSense-controller is haptische feedback mogelijk.

The Last of Us: Part 2 Remastered zal op 19 januari 2024 verschijnen voor PlayStation 5. PS4-eigenaren van The Last of Us: Part 2 kunnen voor 10 dollar upgraden naar de PS5-versie.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x