Sony heeft idee voor nieuwe Days Gone- en Resistance-game afgewezen

Jeff Ross, voormalig hoofd van Sony BEnd Studio en ontwikkelaar van de game Days Gone, heeft onlangs interessante uitspraken gedaan in de livestream van David Jaffe.

In de livestream heeft Ross heeft gezegd dat hij een idee voor het vervolg van Days Gone 2 heeft gepitched bij Sony. Tot zijn spijt werd dit afgewezen omdat Sony de game Days Gone niet als een succes werd beschouwd.

Na de pitch voor een vervolg op Days Gone, heeft hij ook een idee voorgesteld voor een open wereld Resistance-game. Deze franchise staat al een lange tijd in de koelkast, en de laatste game in de franchise verscheen op de PlayStation 3 en werd ontwikkeld door Insomniac Games. Sony wees ook dit project af en Ross zei hier het volgende over:

“The pitch I was making was…open-world Resistance would be fucking rad. There were all of these open-world loops that we figured out. It almost wrote itself with Resistance. There were so many aspects of that property that lent itself to open-world gameplay.”

Vervolgens heeft Ross besloten om Sony Bend Studio te verlaten. De studio is op dit moment bezig met het ontwikkelen van een gloednieuwe game, waar nog niets over bekend is.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x