Splatter Splat Splat kleurtjes!

Vandaag was het zover; een Nintendo Direct die speciaal georganiseerd was voor Splatoon. Gaat dit dan eindelijk de Wii-U sales verhogen?

Zelf zit ik al sinds begin oktober te wachten op deze titel. Ik heb Splatoon mogen spelen op FirstLook en ben gelijk super excited geraakt. Voor de mensen die de game niet kennen (zijn er vast veel), wat is het precies?

Over de singleplayer is helaas nog niet heel veel bekend, maar ik gok dat het een standaard storyline wordt. Evil gastje, blablabla, kleine obstakels overwinnen door simpel nadenken, wooptiedooptiedoo, en uiteraard enemies afmaken. Gewoon recht toe recht aan dus.

Maar waar dit spel vooral om zal draaien is de multiplayer. Een epische 4 vs 4 team battle om zoveel mogelijk verf van jouw teamkleur over de map te verspreiden. Niet alleen om te winnen, maar ook om je sneller te laten bewegen. Je kan namelijk in een soort inktvis veranderen en door jouw kleur verf heen zwemmen en daardoor zelfs omhoog klimmen. Kills maken helpt ook wel een beetje (je tegenstander is even uit de running, je krijgt de kans om weer meer verf te spuiten), maar verder levert het geen punten op.

Dit is even heel kort uitgelegd wat Splatoon nou precies inhoudt, mocht je nog trek hebben in een 30 minuten lang durende tutorial (want ja, zo kan je de ‘Splatoon Direct’ wel omschrijven), check dan deze video voor alle informatie!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=1b1MUjOfBeQ’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x