Splitscreen in ARK: Survival Evolved op Xbox One

ARK: Survival Evolved is een heerlijke game op Steam, die binnenkort officieel gaat verschijnen op de Xbox One. Vandaag maakte Studio Wildcard bekend dat de game ook in splitscreen te spelen is op de Microsoft console.

 

Mede oprichter van de studio, Jesse Rapczak, geeft aan dat de lokale multiplayermodus ergens in 2016 zal verschijnen. Volgens hem doen veel ontwikkelaars afstand van splitscreen, maar dat gaat met ARK niet gebeuren. Samen met je vrienden en familie kun je jezelf verheugen om samen te overleven in de prehistorische wereld. Zodoende ontstaat er meer fun om vanaf de zelfde bank de inwoners te temmen en de mysteries van het eiland te ontdekken.

De splitscreen functie zal in eerste instantie exclusief voor Xbox One beschikbaar zijn. Een andere nieuwe exclusieve functie in ARK voor Xbox One is de mogelijkheid om een server te hosten op een tweede Xbox One.

Ark: Survival Evolved staat gepland voor een release in juni 2016. De game zal dan ook volledig verschijnen op de PC. De beta van de Xbox One en PC zijn al wel beschikbaar, Jan speelde hem op Steam en schreef er alvast de volgende review over.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x