Square Enix heeft nieuwe trailer onthuld voor BABYLON’S FALL

Square Enix heeft tijdens The Game Awards een nieuwe trailer onthuld voor BABYLON’S FALL. 

De epische wereld van BABYLON’S FALL kenmerkt zich door vloeiende coöpgevechten, krachtige wapens en een unieke, spetterende artstijl. De game is geschikt voor solo-spelers of teams van maximaal vier spelers*, en wordt na de lancering zonder extra kosten uitgebreid met nieuwe game-modes, verhalende content en wapentypes.

In BABYLON’S FALL worden spelers een groep krijgers die bekend staan als de sentinels. Met behulp van de aan hen gekoppelde Gideon Coffins moeten deze sentinels proberen steeds verder te vorderen in de reusachtige Tower of Babylon, waarin een groot en oud geheim schuilt. Naast de wapens in hun beide handen, kunnen personages de kracht van hun Gideon Coffin gebruiken om nog twee wapens te gebruiken, waardoor combinaties van vier wapens tegelijk mogelijk zijn. Door de vele verschillende uitrustingsmogelijkheden kunnen spelers eindeloos variëren met hun vechtstrategieën. Voor de vormgeving van de game maakt de ontwikkelaar gebruik van een nieuw ontwikkelde “penseelstijl” om unieke fantasieomgevingen te scheppen met de uitstraling van middeleeuwse olieverfschilderijen.

Deze game, die is ontwikkeld in samenwerking met de beroemde actie-specialisten van PlatinumGames Inc. (NieR:Automata) verschijnt wereldwijd op 3 maart 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4 en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x