Tijdens de nieuwste Chicago Star Wars Celebration heeft Zen Studios aangekondigd dat Star Wars Pinball op 13 september 2019 naar de Nintendo Switch komt.

Naast de digitale beschikbaarheid via de Nintendo eShop, heeft Zen Studios een distributiesamenwerking aangekondigd met Koch Media om Star Wars Pinball voor het eerst als fysiek product naar de winkelrekken te brengen, exclusief voor Nintendo Switch. Zowel de digitale als fysieke edities zijn nu beschikbaar voor pre-order.

Als de eerste Star Wars game op het Nintendo Switch platform maakt Star Wars Pinball zijn debuut met een verzameling van 19 digitale flipperkasten die alle drie de Star Wars-tijdperken beslaan. Het spel zal ten volle profiteren van de unieke functies van de Nintendo Switch, zoals de HD Rumble en een verticale speel oriëntatie.

De Star Wars Pinball Nintendo Switch-collectie biedt unieke gameplay-modi die alleen beschikbaar zijn op de console. Spelers kunnen deelnemen aan een Galactische strijd in de hele community, waardoor ze punten kunnen bijdragen aan de light of dark side, afhankelijk van hun voorkeur. Op dezelfde manier kunnen Star Wars-fans dankzij de nieuwe Career-modus lid worden van de Jedi of Sith, terwijl ze maximaal 50 Career Ranks behalen. Het spelen van elke tafel ontgrendelt speciale Force Power-bonussen die voor hoge scores kunnen zorgen en de Force Training modus helpt pinball Padawans hun maximale potentie te bereiken.

Star Wars-fans van alle generaties kunnen genieten van tafels die zijn gecentreerd rond film en tv-content, iconische personages, gedenkwaardige locaties en algemene Star Wars-thema’s.

  • Films: Episodes IV, V, VI, VII en VIII, plus Rogue One: A Star Wars™ Story en Solo: A Star Wars™ Story
  • TV: Star Wars™ The Clone Wars™, Star Wars Rebels™
  • Karakters: Han Solo, Darth Vader, Lando Calrissian in The Calrissian Chronicles table, Boba Fett, Droids
  • Locaties: Ahch-To island, Mimban (Battle of Mimban)
  • Thema’s: Jedi vs. Sith (Masters of the Force), X-wings vs. TIE fighters (Starfighter Assault), de slechterik zijn (Might of the First Order)

Laat een bericht achter

stargamers