Taxi Chaos is vanaf nu verkrijgbaar

Taxi Chaos is een frisse en moderne versie van de klassieke taxigames, waarin je hoge bedragen verdient door klanten met succes op te halen en af te zetten op de bestemming van hun keuze. Haast je door de straten van New Yellow City om de gekste klanten op te pikken en ze zo snel mogelijk op tijd af te zetten!

In Taxi Chaos draait alles om snelheid, alles is geoorloofd om de passagier zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te brengen! Als speler kun je extra geld verdienen met riskant rijgedrag, denk hierbij aan ‘near misses’, racen met je turbo en het maken van geweldige sprongen om zo de snelste routes door New Yellow City te ontdekken, maar pas op want als je een andere auto raakt ben je je opgebouwde combo meteen weer kwijt.

“Het is twee decennia geleden dat we een nieuwe game zagen dat zich richtte op het avontuurlijke leven van een taxichauffeur. Met Taxi Chaos wilden we een erfenis creëren die is gewijd aan de verbazingwekkende en gedenkwaardige klassiekers. Dit is natuurlijk geen direct vervolg op de klassiekers, desalniettemin hopen we dat spelers Taxi Chaos zullen verwelkomen als een leuke en frisse kijk op dit lang verloren gewaande genre.”

Jorden Stocx, Lead Game Designer van Taxi Chaos

Spelers kruipen achter het stuur van een breed scala aan vrij te spelen taxiwagens, elk met hun eigen verschillende kenmerken. Race door de binnenstad in de sterke muscle car, scheur over de West Side Highway in de hypersnelle supercar en raas door Wall Street in de Japanse tuner. Spelers ontdekken een kleurrijke en uitgestrekte stad met veel door New York geïnspireerde locaties en kunnen onmogelijke sprongen maken en zich agressief een weg banen dwars door het chaotische verkeer van deze grote stad!

Test je rijvaardigheid en verbeter ze in drie verschillende spelmodi. Ga voor de klassieke ervaring in Arcade-modus, cruise in je eigen tempo in Free Roam of ga voor een echte uitdaging in Pro-modus! Spring in je taxi en race je een weg naar de top van de ranglijsten!

Taxi Chaos is nu digitaal beschikbaar op PlayStation 4 en 5, Xbox One, Xbox Series X | S en Nintendo Switch. De game komt op 22 april fysiek uit in Europa voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Ook interessant
Bekijk de eerste 18 minuten gameplay van horrorgame The Medium
NL / EN