Tegenvallende verkoopcijfers voor fysieke versie Modern Warfare III

Vorige week was het weer tijd voor de release weer vele gamers reikhalzend naar uitkijken, namelijk een nieuwe Call of Duty.

Toch lijkt het erop dat veel mensen de game dit keer overslaan, want de verkoopcijfers lijken toch wat lager te liggen dan bij de voorgaande games. In het Verenigd Koninkrijk is er sprake van een daling in verkopen van 25% voor de fysieke editie van Modern Warfare 3 ten opzichte van Modern Warfare 2, als we GfK een bedrijf dat data verzamelt, mogen geloven.

Christoper Ding, eigenaar van de website GamesIndustry.biz, geeft aan dat de PlayStation 5-versie goed is voor 72% van het totale aantal fysieke verkopen. De overgebleven twintig procent heeft het spel gekocht voor de Xbox One of Xbox Series X | S en acht procent heeft de game gekocht voor de PlayStation 4. Daarnaast geeft Dring wel aan dat de totale aantallen natuurlijk anders kunnen zijn dankzij digitale verkopen.

Het is waarschijnlijk dat de digitale verkopen van Modern Warfare III hoger zullen liggen dan die van Modern Warfare II, maar of het genoeg is om een verlaging van 25% goed te maken, is nog maar de vraag.

Call of Duty: Modern Warfare 3 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x