The Crew: Wild Run launch-trailer gesignaleerd

De racing-game The Crew ligt nu al een tijdje in de winkels dus leek het Ubisoft eens tijd om de wereld weer eens leven in te blazen met nieuwe content. Daarom hebben ze een kek nieuw trailertje online gegooid om te vieren dat ‘Wild Run’ vanaf vandaag te spelen is. Maar de zogenaamde ‘Wild Run’ DLC is niet zomaar DLC, het lijkt een complete overhaul te zijn…

Bij een release hoort natuurlijk een toffe trailer, die laat zien wat er allemaal mogelijk is in deze MMOCARPG. Zoals al duidelijk was kan je scheuren door de gehele US, maar nu kan het geheel in stijl met motoren, monster trucks, dragsters en drift racers! Daarnaast zijn er honderden nieuwe events te spotten en zijn er nieuwe specs voor de bestaande voertuigen.

Maar dat zijn de dingen die zijn toegevoegd voor de mensen die de expansion dus daadwerkelijk kopen. Gelukkig is er voor de bezitters van de ‘normale’ The Crew ook nog genoeg te beleven!

De game is grafisch gezien nogal slecht gevallen bij de massa en daar heeft Ubi met de nieuwe update gehoor aan gegeven! Zo kent de game nu een betere depth of field, high-res textures, verbeterde verlichting én schaduwen. En als dat nog niet genoeg was, hebben ze er nu ook een dynamisch weer-systeem in gebouwd.

Als je wilt weten hoe dat er ongeveer uit ziet, bekijk dan de vergelijkingsbeelden hieronder:

Zijn jullie van plan om met deze update de game weer opnieuw af te stoffen of hem alsnog aan te schaffen? Laat het ons weten in de comments!

The Crew: Wild Run is vanaf vandaag beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x