The Last Hope is een Nintendo Switch-exclusive die je zeker niet moet gaan spelen

The Last of Us is een game-franchise waar menig gamer helemaal wild van wordt. Andere ontwikkelaars zien dit ook in, en willen hier een graantje van mee pikken.

Dat dachten de makers van de onlangs verschenen game The Last Hope – Dead Zone Survival ook. Deze game is pas verschenen op de Nintendo Switch en kent een soort science-fiction plot waarin jouw personage de rol aanneemt van iemand die op Joel uit The Last of Us lijkt. Ook kent de game een klein meisje met een rood T-shirt die begeleid moet worden. De boxart heeft al heel veel weg van Naughty Dog’s klassieker, en de naam is wellicht ook een beetje afgekeken. Wellicht hoopt men hiermee dat de game alsnog gaat verkopen, al denken wij dat je van een koude kermis thuiskomt als je de game werkelijk gaat spelen.

Als je de onderstaande trailer bekijkt dan weet je ook dat dit niet veel goeds kan zijn, en merk je al gelijk op dat de productiewaarde niet heel erg hoog ligt. Bij deze dient dit nieuwsbericht dan ook meer als een waarschuwing.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x