Geschrapte singleplayer code, toch gevonden in Xbox 360 versie van Black Ops III

Weet je nog, die tijd dat een modder de Hot Coffee Mod code vond op de PS2 disk van San Andreas? Zoiets is nu ook aan de hand met Black Ops III voor de Playstation 3 en Xbox 360!
Het is dit keer alleen geen sexueel getinte content, maar het is namelijk de complete singleplayer campaign die ontbreekt in de last-gen versies.

Het is een reddit-gebruiker en modder, gelukt om toch bij de singleplayer campaign te komen op de Xbox 360, door heel diep in de codes van de game te graven. Het blijkt dus dat er wel degelijk een singleplayer in de last-gen versie van de game zou komen, maar toch geschrapt is. Om dit alles kracht bij te zetten besloot de reddit gebruiker om de beelden met de hele wereld te delen.

blops 360 2 blops360 1

Ook wordt beweerd dat de campaign mode erg onstabiel was op de Xbox 360 en niet eens 30 fps wist te halen. Bovenstaande screenshots laten heel duidelijk zien dat het bij lange na niet af is, maar dat er wel een singeplayer campaign in de last-gen versies van Call of Duty: Black Ops 3 had kunnen zitten, grote misser van Treyarch. De last-gen versie ligt voor de volle pond gewoon in de winkelschappen.

Ook interessant
Final Fantasy VII en Final Fantasy VIII worden gebundeld op de Nintendo Switch
NL / EN