The Pokémon Company doet binnenkort een aantal nieuwe aankondigingen

Ter ere van het 25-jarige bestaan van de Pokémon franchise , zal ontwikkelaar The Pokémon Company in de week van 22 februari een aantal nieuwe aankondigingen doen.

Het bedrijf gaf al eerder aan dat zij de vijfentwintigste verjaardag van de franchise zullen vieren met een keur aan aankondigingen en evenementen. Zo mogen we op 28 februari een virtueel concert van Post Malone verwachten en kunnen spelers een speciale Pikachu met de aanval Sing claimen in Pokémon Sword & Shield. Daarnaast zal er vanaf 20 februari ook een Kanto-evenement plaats vinden in de AR-game Pokémon Go.

The Pokémon Company gaf in een persbericht aan dat fans die week nog meer aankondigingen kunnen verwachten. Het vermoeden is dan ook dat het gaat om de onthulling van een nieuwe game of een update rondom een bestaande game. Zo zal New Pokémon Snap op 30 april verschijnen, en werkt het bedrijf aan Pokémon Unite, Pokémon Smile en een Detective Pikachu-game voor de Nintendo Switch.

Benieuwd wat er allemaal op stapel staat? Alle evenementen rondom het 25-jarige jubileum van Pokémon wordt bijgehouden via een speciale website.

Ook interessant
Sony is gestopt met de productie van aantal PlayStation 4 modellen
NL / EN