Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 krijgt Crash Bandicoot cross-over items

De eerste cross-over tussen Crash Bandicoot en Tony Hawk verschijnt op 6 november!

Vlak na de release van Crash Bandicoot 4: It’s About Time worden de twee iconische franchises verenigd. Skaters geven zichzelf een nieuwe look door gebruik te maken van de door Crash Bandicoot geïnspireerde items. Spelers die Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 hebben gekocht, vinden vanaf vrijdag 13 november nieuwe Crash-items in de Create-A-Skater functie. Ook brengt de gratis update nog meer extra features met zich mee.

Werelden komen samen met Crash Crossover. Crash staat bekend om zijn wilde manoeuvres. Hierdoor kon Vicarious Visions het niet laten om hem op niet-traditionele manieren terug te laten komen in Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2. Zo verwerkten ze diverse – door buideldieren geïnspireerde – items uit Crash Bandicoot 4: It’s About Time in de game. In Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 kunnen spelers hun liefde voor Crash en Coco uitdragen met stijlvolle in-game outfits, waaronder negen shirts, drie hoofddeksels en één skateboard-deck. Fans kunnen in elk skatepark laten zien hoe dol ze zijn op Crash!

Maar dat is nog niet alles. De aankomende update brengt namelijk nog veel meer nieuwe features naar Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2, zoals:

De Birdman Pack voor het goede doel. De Birdman Pack is ontwikkeld in samenwerking met The Skatepark Project (voorheen de Tony Hawk Foundation) en bevat klassieke en extra boards van Birdhouse en Powell-Peralta. Oorspronkelijk zaten deze boards en het exclusieve nieuwe TSP-deck – die speciaal voor het goede doel gemaakt is – niet in de game. Deze bundel van tien decks is tijdelijk verkrijgbaar in de Create-A-Skater functie en is beschikbaar als DLC. Activision doneert 100 procent van de netto opbrengst van dit pakket aan het Skatepark Project. Zij werken aan de bouw van openbare skateparken voor jongeren in achtergestelde gemeenschappen.

Speel met elke skater in Solo Tours. Na de update is het mogelijk om de Tours-mode opnieuw met een willekeurige skater te spelen. Hiermee kunnen zij de stats van hun favoriete pro’s tot het maximum brengen. Aan het begin van elke Solo-Tour worden alle Goals en Medals gereset, terwijl de huidige Tours-mode naar de “Crew Tours” wordt verplaatst om te voorkomen dat de gemaakte vorderingen verloren gaan.

Nieuwe uitdagingen, tuning en meer. Door nieuwe uitdagingen te voltooien in de online multiplayer, Create-A-Park en Combo Practice worden fans beloond met genoeg XP en in-game cash om uit te geven in de Skate Shop. Ervaren spelers kunnen sneller XP verdienen om level 100 te bereiken. Daarnaast zijn de multiplayer-playlists verbeterd voor een betere verdeling van parken en scores in zowel Jams als competitieve modes.

Winnaars van Create-A-Deck-wedstrijd toegevoegd. Drie getalenteerde fans wonnen tijdens een recente community-wedstrijd de kans om hun custom decks in Create-A-Skater te krijgen. Fans kunnen nu in de game op deze meesterwerken skaten.

De gratis update is vanaf 6 november om 16:00 uur op alle platformen beschikbaar.

Ook interessant
Master Chief, Daryl Dixon en Michonne maken hun opwachting in Fortnite
NL / EN