Turok gaat weer korte metten met dino’s maken

Ahhh… De nostalgie wanneer je hoort dat er een oude vertrouwde Nintendo 64 game een remake krijgt. Ja, je ziet het goed! Turok: Dinosaur Hunter krijgt een facelift en zal verschijnen op de pc.

De klassieke actiegames Turok: Dinosaur Hunter en Turok 2: Seeds of Evil krijgen een remaster op de pc. Dit maakte Night Dive Studios bekend.

 Niet alleen het eerste deel krijgt een make-over, ook het tweede deel met de subtitel Seeds of Evil zal in een nieuw sausje verschijnen op de pc.
Volgens Night Dive Studios krijgen beide games verbeterde graphics en nog veel meer toevoegingen. Stephen Kick, CEO van de ontwikkelaar, zegt het volgende:
“Toen Turok: Dinosaur Hunter voor het eerste werd uitgebracht was het niets minder dan revolutionair. Op dat moment bood nog geen een game de combinatie van graphics en een open wereld die Turok aanbood. We zijn erg blij met deze mogelijkheid om de fantastische franchise weer tot leven te laten komen en deze titels met het hedendaagse gamepubliek te delen.”

De studio staat er om bekend oude games te remasteren. Zo brachten zij eerder System Shock 2 en Sid Meier’s Colonization opnieuw uit.

De remasters van beide Turok games hebben nog geen releasedatum, maar beide titels verschijnen op Steam, GOG en een reeks andere digitale distributieplatformen.

Tot die tijd kun je jezelf wel even vermaken met een speedrun van de originele Turok game op de N64!

NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x