Tweede verhalende DLC voor Dead Island 2 verschijnt medio april

Ontwikkelaar Dambuster Studios heeft de tweede uitbreiding voor de zombiegame Dead Island 2 onthuld. Deze gaat SoLA heten en draait om een muziekfestival met zombies.

Wederom zijn we in een post-apocalyptische Los Angeles, maar dan op een nieuwe locatie genaamd SoLA, het ultieme Californische muziekfestival, gebouwd op eeuwenoude gronden. Een dodelijke virus verspreidt zich door The Valley waardoor bewoners veranderen in bloeddorstige zombies die worden gedreven door een ritme vanuit de aarde genaamd de beat van de Autophage. Spelers moeten naar het festival om de ondergrondse bedreiging te stoppen.

De uitbreiding komt met nieuwe vijanden waaronder de Whippers die door de Autophage tot krankzinnige zelfhaat zijn gedreven waardoor ze ogen als een levendige nachtmerrie. Met uitwendige darmen kunnen de Whippers je van afstand raken. Daarnaast wordt de Clotter in de DLC geïntroduceerd. Een zombie die zich kan ontbinden in een hoopje vlees waardoor hij immuun wordt voor schade. De Clotter kan stromen bedorven bloed uit zijn hart blazen.

SoLA komt met nieuwe legendarische wapens waaronder de Ripper, een mix tussen een honkbalknuppel en een cirkelzaag. De Sawblade Launcher wordt verder beschikbaar in SoLA, een wapen dat draaiende zaagbladen vuurt.

Dead Island 2 – SoLA – zal op 17 april verschijnen en maakt onderdeel uit van de season pass. Dead Island 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x