Twilight Princess HD krijgt nieuwe content

De laatste jaren zijn er nogal wat remakes van oude zeldagames voorbij gekomen: Ocarina of Time, Majora’s Mask, the Wind Waker. Als volgende in dat rijtje is een HD versie van Twilight Princess is en er  zijn meer details bekend over extra content in de game.

Kondigde Nintendo eerder al aan dat The Legend of Zelda: Twilight Princess HD zal worden verkocht in een bundel met een Wolf Link amiibo en de soundtrack van de game en dat deze amiibo te gebruiken zal zijn in de game. Nu is er mer informatie over waarvoor de amiibo dient. Wolf Link zal het namelijk mogelijk maken een nieuwe dungeon vrij te spelen in de game, die waarschijnlijk “the cave of twilight” zal heten. Verder zal de remake van de game ook een new game+ mode bevatten en een hero mode. De release voor Twilight Princess HD staat gepland voor 4 maart.Tot die tijd zullen we het met de beelden moeten doen uit de Nintendo Direct.

Mocht je echt een nieuwe Zelda ervaring willen, dan staat die nieuwe Zelda Wii U ook gepland voor dit jaar, dus daarvoor nog even geduld.

Ook interessant
EA probeert opnieuw te scoren met Battlefield V Definitive Edition
NL / EN