GF game

Ubisoft en Disney kondigen Gravity Falls game aan

Ubisoft en Disney interactieve hebben zojuist aangekondigd de handen ineen te slaan voor een gloednieuwe Nintendo 3DS title gebaseerd op de lopende televisieserie Gravity Falls.

De game gaat “Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets” heten. Uit de trailer kunnen we opmaken dat het een puzzel/adventure/platform game is waarin je volgens de ontwikkelaars in het verlengde van de tv-serie speelt. Zo kun je niet alleen verschillende plaatsen en locaties uit de serie verkennen, maar speel je ook met en als je favoriete personages uit de bekende Disney XD-serie.

GF game

Of deze game echt wat wordt voor de hardcoregamer wordt niet duidelijk vanuit de informatie die nu beschikbaar is. De bedoeling van het spel is wel duidelijk: het spel zo dicht mogelijk bij de serie houden. Dit wordt volgens Ubisoft bereikt door nauw samen te werken met de bedenker van de serie, Alex Hirsch. Over de verhaallijn is nog niet meer te vertellen dan de beschrijving die is gegeven door Ubisoft:

Een crisis heeft het Gnome koninkrijk in zijn greep in Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets en alleen Dipper en Mabel kunnen het koninkrijk redden. De Pines tweeling moeten gaan samenwerken om attributen en wapens te verzamelen die in Gravity Falls te vinden zijn. Hiermee moeten ze mysteries op lossen en bovennatuurlijke wezens bestrijden. Tijdens deze gevaarlijke reis moeten ze vechten tegen enge vijanden en het koninkrijk redden van ultieme chaos.

Of het spel de volgende professor Layton gaat worden is nog even afwachten, maar zo te horen zit er weer een leuke 3DS game aan te komen voor onze Nintendo/Disney fans om weer heel wat uurtjes op de bank mee te vertoeven!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=l6t3O1kj6E8′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x