Ubisoft heeft Assassin’s Creed Shadows onthuld, verschijnt in november

Gisteren heeft Ubisoft de aankomende game Assassin’s Creed Shadows onthuld. De titel stond voorheen bekend as Assassin’s Creed Codename Red.

De aankondiging is via een cinematic trailer gedaan, waarin we de twee hoofdpersonen in actie zien. Net als Assassin’s Creed Syndicate, welke verscheen in 2015, heeft Assassin’s Creed Shadows twee speelbare hoofdpersonages. Volgens Ubisoft kun je continu wisselen tussen de twee karakters in de open wereld. Naoe is een shinobi Assassin, die gebruikmaakt van hidden blades en zich kan verschuilen in de schaduwen en hoge plekken. Yasuke, is een legendarische Samoerai geïnspireerd door de legendarische Black Samoerai.

In andere video’s vertellen de ontwikkelaars meer over de twee hoofdpersonen. Spelers kunnen beslissen om een missie met Naoe of Yasuke te doen in Assassin’s Creed Shadows. Beide hebben een eigen persoonlijkheid en speelstijl. Naoke infiltreert een kasteel bijvoorbeeld met een grapling rope, terwijl Yasuke als een echte Samoerai, het gevecht begint aan de voordeur. Yasuke is meer een tank die beschikt over meer kracht en zware wapens. Gedurende het verhaal, ontgrendel je per hoofdpersoon nieuwe vaardigheden en gear.

Naoe beschikt over een Grapple hook, smoke bombs, kunai, shuriken en de Hidden Blade. Yusuke beschikt over zware aanvallen, blokkeren van aanvallen, parryen van aanvallen en wapens zoals een katana, kanabo en naginata.

Assassin’s Creed Shadows verschijnt op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x