Ubisoft heeft free-to-play shooter XDefiant opnieuw uitgesteld

Opnieuw is er een Ubisoft-game uitgesteld. Niet alleen Skull and Bones en Beyond Good and Evil 2 hebben de nodige vertraging gekend de afgelopen jaren, ook de aankomende free-to-play shooter XDefiant is opnieuw uitgesteld.

Eerder liet Ubisoft weten dat XDefiant uiterlijk in het eerste kwartaal van 2024 moet uitkomen. Dat is uiterlijk 31 maart 2024, maar dat wordt niet meer gehaald. In plaats van de game lanceren, gaat Ubisoft nog een server test houden in de komende weken. Een precieze datum is niet gegeven. De servers moeten zwaar getest worden en de laatste bugs en feedback moeten verwerkt worden waarna XDefiant eindelijk uitgebracht kan worden. Het lijkt erop dat de game dus niet heel ver is uitgesteld, maar enkel een laagje polish en server verbeteringen nodig heeft. Mogelijk komt XDefiant ergens in de komende maanden uit.

Met XDefiant wil Ubisoft de concurrentie aangaan met traditioneel Call of Duty multiplayer met modi zoals Team Deathmatch. Ook hier speel je in kleine maps met fast paced movement en vloeiende shootouts. Het voordeel van XDefiant is dat het free-to-play uitgebracht gaat worden met optionele premium cosmetics.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x