Ubisoft heeft seizoen 1 van jaar 8 aangekondigd voor Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege krijgt een nieuw seizoen, en Ubisoft heeft dit aangekondigd via een nieuwe presentatie en trailer genaamd Operation Commanding Force.

Operation Commanding Force moet seizoen 1 van jaar 8 worden en staat gepland voor een release op 7 maart aanstaande.

De nieuwe Operator van Operation Commanding Force heet Brava, een attacker uit Brazilië. Sterker nog, Brava is de nicht van de Operator Capitão. Brava beschikt over een drone die gadgets van defenders kan hacken. Brava kan gadgets uitschakelen, maar nog interessanter, ook overnemen. Zo kan een je een valkuil van een Kapkan tegen de defenders gebruiken, heel handig. Brava beschikt over een PARA-308 als primary en een USP40 handgun als haar secondary wapen.

In jaar 8 seizoen 1 komt Ubisoft met een systeem waarmee gamers op een console die een muis en toetsenbord gebruiken, een input latency straf krijgen. Je voordeel met een muis en toetsenbord wordt dus een nadeel. Nadat je teruggaat naar een controller, gaat de latency na enkele wedstrijden weer naar normaal.

Verder worden toxic spelers die veel reports hebben, automatisch gemute in de game. Om zo’n speler te horen, moet je hem of haar unmuten.

Als laatste komen er beginner missions, voor spelers die voor het eerst beginnen met Rainbow Six Siege. Spelers kunnen dan verschillende rollen nemen in de game en missies doen voor beloningen waaronder enkele Operators.

Operation Commanding Force komt in de komende dagen beschikbaar in de Public Test Realm op de PC. Vanaf 7 maart wordt de update uitgerold voor alle spelers op de PC en consoles.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x