Ubisoft heeft The Crew Motorfest aangekondigd

Welkom bij Motorfest! Dit unieke festival laat spelers genieten van de beste ervaringen die de autocultuur te bieden heeft.

Motorfest geeft autoliefhebbers de mogelijkheid om hun ultieme bucketlist te vervolledigen met een reeks op maat gemaakte races, thema-events en andere unieke uitdagingen. Op welke manier spelers ook van auto’s en autorijden houden, er is voor ieder wat wils.

The Crew Motorfest is neergestreken op een van de meest adembenemende en levendige plekken op aarde: het eiland O’ahu in de Hawaïaanse eilandengroep. Dit is de perfecte speeltuin om spelers zich samen met hun voertuigen te laten vermaken: racen door de straten van Honolulu, de asgrauwe vulkaanhellingen afdalen, avonturieren diep in het weelderige regenwoud, driften over de gevaarlijke bergwegen of gewoon chillen op het zonnige strand. Alleen of met hun crew verkennen spelers het hele eiland achter het stuur van honderden van de meest legendarische voertuigen.

Dit is nog maar het begin! Spelers kunnen de komende maanden meer info verwachten over het volledige Motorfest-programma.

The Crew Motorfest, de nieuwste game in de The Crew-serie, zal dit jaar verkrijgbaar komen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x