Veel hands-on gameplay verschenen van Astro Bot

In september mogen we aan de slag met de  kleurrijke 3D-platformer Astro Bot. Onlangs zijn er veel nieuwe gameplay video’s opgedoken van de game.

De release is over enkele maanden, maar de internationale game media en enkele influencers hebben nu al de mogelijkheid gekregen om aan de slag te gaan met enkele uren speeltijd. Uit de hands-on sessies zijn meerdere gameplay video’s geüpload op YouTube en wij hebben deze voor jullie op een rijtje gezet. De previews zijn behoorlijk positief over de presentatie, scope en gameplay. Enkele media outlets gaan zelfs zover om Astro Bot de Mario van Sony te noemen of de nieuwe mascotte van PlayStation. Of Astro Bot de hoge verwachtingen gaat waarmaken moet blijken wanneer de media aan de slag kan met de volledige game. Over de eerste uren speeltijd, wordt in ieder geval heel positief over gesproken.

Net als de voorgaande game, worden de features van de DualSense-controller volledig gebruikt voor meer immersie. Naast gigantische bazen, zijn er veel nieuwe vijanden waar je het tegen op moeten nemen. Team ASOBI zegt dat de game meer dan 70 unieke vijanden heeft waaronder de dodelijke cobra queen Lady Venomara. Waar de vorige game draaide om het verleden van PlayStation hardware, gaat deze game over PlayStation-iconen. Tijdens zijn avontuur komt Astro, bekende gezichten uit andere PlayStation-werelden tegen waaronder Kratos uit God of War.

Astro Bot is vanaf 6 september exclusief verkrijgbaar voor PlayStation 5. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x