Verschijnt er deze week een grote Nintendo Direct presentatie?

De afgelopen jaren heeft Nintendo in september wel een grote Direct-presentatie die plaats vindt. Dit jaar is er nog niets aangekondigd, maar er gaan stevige geruchten dat er deze week nog een presentatie zal worden aangekondigd.

Via X (voorheen Twitter) komt gebruiker Pyoro met het nieuws dat er op de volgende Direct-presentatie, een F-zero aankondiging komt.

Daarnaast geeft hij aan dat er ook nieuws zal zijn omtrent Donkey Kong. Een nieuwe Donkey Kong-game wordt mogelijk aangekondigd op de aankomende Nintendo Direct. De laatste game welke is verschenen is Donkey Kong Country: Tropical Freeze uit 2014.

Hoewel Nintendo nog niets heeft aangekondigd, heeft Pyoro het al meerdere malen aan het goede eind gehad. Een tijd terug kwam hij ook met het nieuws dat er een nieuwe Mario-game zou verschijnen, waarin de koddige loodgieter kon veranderen in een olifant. Dit bleek uiteindelijk om Super Mario Bros. Wonder te gaan. Hopelijk geeft Nintendo snel duidelijkheid hierover. De aankondiging van de presentatie verschijnt vaak 24 tot 48 uur voordat de presentatie live gaat.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x