Vette 8-bit Super Mario amiibo komt eraan

In september worden we verblijd met de komst van Super Mario Maker. Daarnaast bestaat onze besnorde loodgieter ook nog eens 30 jaar en dit wordt gevierd!

Op de E3 onthulde Nintendo dat ter ere van de release van Super Mario Maker er een nieuwe amiibo komt. Het gaat hier om een 3D beeldje van de 2D Mario zoals we die kennen uit het NES-tijdperk.

Deze blokkerige amiibo wordt gebundeld met het Wii U Premium Pack van Super Mario Maker. Deze bundel bevat een zwarte Wii U Premium, een fysiek exemplaar van de game en een hardcover art book.

Ben jij al de gelukkige bezitter van een een Wii U, dan heeft Nintendo het Super Mario Maker Limited Edition Pack voor je. Deze bevat alle hierboven beschreven items, maar dan zonder console uiteraard. Beide pakketten verschijnen op 11 september, gelijktijdig met de release van de game.

Tevens komt er ook een 8-Bit Mario Modern Colors amiibo. Dit is stiekem dezelfde amiibo maar met de moderne Mario kleurtjes. Je kunt deze vanaf 23 oktober vinden in jouw gameshop.

mario 8 bit amiibo

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x