Speel overal je Xbox-games met de MG-X Pro van NACON

NACON viert vandaag de Europese release van de MG-X Pro, een nieuwe versie van de mobile-controller die officieel voor Xbox is ontworpen. 

De MG-X Pro is ideaal voor Xbox Game Pass Ultimate-bezitters en biedt het comfort en de ergonomie van traditionele controllers om zonder compromissen op Android-smartphones te kunnen spelen. 

Net als de MG-X, die sinds de release van afgelopen september alom wordt geprezen, laat de MG-X Pro je tijdens het spelen op je mobiel genieten van alle klassieke functies van Xbox-controllers. Dankzij de verstelbare vorm en Bluetooth 4.2 is dit accessoire compatibel met een brede reeks Android-smartphones.

Je kunt de MG-X Pro in een handomdraai combineren met je smartphone voor volledige controle over alle Xbox Game Pass Ultimate-content, waarbij dit accessoire dankzij de ergonomische handgrepen je het gevoel geeft een echte controller in handen te hebben. Asymmetrische joysticks, bumpers, triggers, actieknoppen en Xbox-besturing: gamers kunnen er altijd en overal van genieten, waarbij de batterij maar liefst 20 uur speelplezier garandeert.

De MG-X Pro is nu verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Game Mania en heeft een adviesprijs van €99,99.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x