Rockstar Games heeft GTA VI officieel aangekondigd [UPDATED]

De kogel is door de kerk: GTA VI wordt over enkele weken officieel onthuld!

Dit liet Sam Houser, de oprichter van Rockstar Games, vandaag weten in een persbericht. Houser is één van de bedenkers, schrijvers en uitvoerend producenten van de Grand Theft Auto- serie.

In het persbericht laat Houser weten dat Rockstar Games volgende maand zijn 25 jarige bestaan viert, en de beste manier om dat te doen is door de nieuwste game in de franchise te onthullen met een eerste trailer.

De eerste trailer zal begin december vrijgegeven worden, mogelijk tijdens The Game Awards, welke gepland staat voor 7 december.

Volgens geruchten zal GTA VI zich afspelen in een moderne versie van Vice City, de stad die ook speelbaar was in de game GTA Vice City. In tegenstelling tot GTA V zijn er niet drie maar twee hoofdpersonen, een vrouw en een man.

ORIGINEEL BERICHT:

Ondertussen heeft Rockstar Games al enige tijd geleden wereldkundig gemaakt dat zij werken aan Grand Theft Auto VI, maar we hebben nog steeds geen officiele aankondiging van de game gekregen. Toch lijkt er binnenkort een onthulling aan te komen, in ieder geval als we journalist Jason Schreier van Bloomberg mogen geloven.

Schreier heeft van bronnen, die bekend zijn met de plannen van Rockstar, vernomen dat de officiële aankondiging zo snel kan komen als ergens deze week. Een eerste trailer zou in december volgen om het vijfentwintigste jubileumjaar van Rockstar te vieren. Wanneer dit zou moeten zijn is niet bekend, al worden er op 7 december The Game Awards gehouden, waar er elk jaar nieuwe trailers van aankomende games worden getoond.

Of dit allemaal klopt is natuurlijk te bezien, al is Schreier over het algemeen erg betrouwbaar met wat hij naar buiten brengt.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x