De Xbox One 2016 Winterupdate

Regelmatige hebben consoles tegenwoordig een kleine onderhoudsbeurt of update nodige om de gebruikerservaring te verbeten of een aantal bugs vakkundig te verdelgen uit het systeem. Microsoft heeft bekend gemaakt dat de eerste update van 2016 een stortvloed aan nieuwe features en toevoegingen klaar heeft staan voor de Xbox One.

Wanneer we de update precies kunnen verwachten is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat het volgende maand op de Xbox One kan worden geïnstalleerd. Je kan dan het volgende lijstje aan features verwachten:

  • Je kunt van tevoren zien wie er in een party zitten, voordat je zelf de party joined.
  • Er wordt een gamescore leaderboard toegevoegd, zodat je makkelijker kan zien wie de grootste heeft en wie het de afgelopen 30 dagen het meest heeft opgepompt.
  • Je kunt de pins die je op je tabbladen hebt staan, naar alle lust verplaatsen, rangschikken en organiseren.
  • Je activity feed zal je een melding geven wanneer er nieuwe berichten of items op staan, zodat je direct toegang
    hebt tot de nieuwste content.
  • Makkelijker om twitch broadcasts van je vrienden op de Xbox One te bekijken.
  • Xbox One zal je suggesties doen voor vrienden om toe te voegen: bijvoorbeeld omdat je ze mogelijk in het echte leven kan, veel overeenkomst in spellen hebt of omdat ze in een bepaald spel veel content of maps maken en jij dat spel vaak speelt.
  • Games uit je lijst van “ready-to-install” kunnen verwijderen, bijvoorbeeld omdat je het spel toch nooit meer wil spelen of al een nieuwere versie van een spel heeft of omdat de online servers op ten duur al stop zijn gezet.

Uitgebreidere informatie over de nieuwe functies met tevens ook een lijst nieuwe toevoegingen aan de Xbox Beta app kun je hier lezen.

Ook interessant
P.T.-achtige horrorgame Visage verschijnt deze Halloween
NL / EN