Xbox Series X-versie Starfield heeft 60fps update gekregen

Vanaf vandaag is er een update voor Starfield verschenen waarmee de game in 60 fps is te spelen op de Xbox Series X. De update die dat – en een hoop andere dingen – toevoegt, is uit.

De uitgebreide update werd al getest door spelers in de Steam-bèta en is vandaag officieel uitgekomen op pc en Xbox Series X en S.  Xbox Series X-gamers hebben nu diverse instellingen voor de prestaties, waaronder een 60 fps-modus, maar ook 30 fps- en 40 fps-modi. Xbox Series S-spelers krijgen deze mogelijkheid niet. Op de budgetconsole blijft dertig frames per seconde de enige optie.

Een andere langverwachte toevoeging – die wel op alle platformen uitkomt – is de beschikbaarheid van gedetailleerde kaarten van de oppervlakte van planeten en steden. Verder is het nu mogelijk om het interieur van schepen in te richten, is de Extreme-moeilijkheidsgraad toegevoegd en kunnen spelers diverse gameplayaanpassingen doen. Ook is de optie om de camera tijdens dialogen niet in te laten zoomen op personages toegevoegd.

In de toekomst wil Bethesda Game Studios nog landvoertuigen toevoegen aan de game. Ook wordt er gewerkt aan een grote uitbreiding: Shattered Space. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x