Petitie voor speciale uitvoering Dreamcast console

De Dreamcast is een console wat lijkt op een artiest of schilder die pas populair wordt als deze overleden is. Hoe dat? Lees maar eens mee!

De SEGA Dreamcast was volgens velen een geweldig krachtige spelcomputer voor zijn tijd. Vanwege de tegenvallende verkopen en het mindere vertrouwen van diverse uitgevers, stierf de console een stille dood. Zonde uiteraard, want er zijn een flink aantal exclusieve games uitgebracht die hun oorsprong op de SEGA console vonden. Wat te denken van Spul Calibur, Dead or Alive, Project Gotham Racing, Jet Set Radio, Shenmue en ga zo maar door.

Er is in ieder geval een petitie groep gestart om een limited edition van de Dreamcast te laten maken door SEGA, dit met de onderstaande redenen:

So that Dreamcast fans can enjoy Dreamcast games once again but with HD video output and the ability to play games from the internal storage.

The new console should have a new but similar design, wifi, wireless controllers (4 maximum) 720p or 1080p HD upscaling and HDMI output, internal 500g Hard Drive and a GD-Rom drive.

The console should be able to play original Dreamcast GD-Roms and also have the ability to connect online to a Dreamcast Classics Store to purchase and download classic Dreamcast titles in digital form where it can be played directly from the Hard Drive.

This would also open up the opportunity for more indie developers and it would be very profitable for Sega.

By making the console made to order, there is less risk of financial loss.

 

Het is nog maar de vraag of SEGA hiermee in gaat stemmen, maar er zijn een hele hoop geïntresseerde gamerts die dit graag zien verschijnen. Wij van StarGamers zijn er een aantal van, en mocht jij dit ook zijn ga dan naar de speciale petitie website en teken hem ook! Hieronder vindt je een voorbeeld van de gewenste limited edition Dreamcast.

dreamcast 2

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael Gleiser
8 jaren geleden

wat een top console was het ook damn

0
0
Rowdy Oomen
8 jaren geleden

Agree, heb Capcom vs SNK 2 en Guily Gear X, helemaal kapot gespeeld op die console.

Daarnaast was ik ook groot fan van Grandia 2 en Skies of Arcadia en waren games als Shenmue, Project Justice: Rival Schools 2, Jet Set Radio, Dead or Alive 2 en Sonic Adventures de bomb op die console.

Helemaal als je keek naar de homebrew games die er voor de console verschenen, nadat deze officieel overleden was. Mooie tijd man!

0
0
NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x