Blokkendoos “minecraft” binnenkort op de Wii U

De hype rondom Minecraft gaat zijn volgende slachtoffer eisen. Nadat eerder al de PC, Xbox en Playstation consolen werden overmand door de Minecraft gekte, ontwikkeld deze trend zich door op de Wii U.

Binnenkort kunnen we het sandboxspel namelijk ook verwachten op de Wii U. Nou is dat voor de oplettende gamefanaat geen nieuws (Minecraft op een Nintendoconsole werd immers al eerder voorspeld), maar nu is ook de datum onthuld voor de Minecraft op de Wii U. Op 17 december zal deze namelijk te downloaden zijn in de e-shop. Binnenkort kan er dus graven, gebouwd en op avontuur gegaan worden in Minecraft voor de Wii U. De game zal ook los speelbaar zijn op de Wii U gamepad, mocht je de TV niet tot je beschikking hebben.  De versie krijgt ook nog eens een aantal extra’s, namelijk de volgende add-ons:

  • Battle & Beast Skin Pack 1+2
  • Natural Texture Pack
  • City Texture Pack
  • Fantasy Texture Pack
  • Festive Mash-up Pack

Daarbij zullen ook 16 packs verkrijgbaar zijn als DLC vanaf de release van de game. Denk hierbij onder andere aan packs van Doctor Who, The Simpsons, Star Wars, Mass Effect, Skyrim en andere thema’s. Mocht je het idee van een blokkendoos in de moderne tijd willen herleven, kan je binnenkort dus ook met de Wii U uit de voeten. Voor $29,99 ligt hij in de Amerikaanse eshop, dus verwacht een prijs tussen de 25-30 euro.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x