Alle 18 nieuwe emotes van Destiny te bewonderen in video

Het is een onmisbaar element uit de game, de emotes die boekdelen spreken. Met één beweging kon je soms wel duizend woorden zeggen… En nu word het arsenaal nog verder uitgebreid, met maar liefst 18 spiksplinternieuwe emotes! Er gaat een hele wereld aan gebarentaal voor ons open, maar helaas gaat dat ons toch echt een centje kosten.

Een handicap kost altijd geld, zo blijkt maar weer. Want als je de nieuwe ‘gebarentaal’ wilt gaan uitvoeren, moet je toch echt per emote gaan aftikken. Dat doe je met de ‘Silver’ valuta, dat je met echt geld kunt aanschaffen.

In de video is te zien dat er een heel arsenaal is opengetrokken om te laten zien hoe jij je voelt. Verdrietig, boos, blij, verslagen, angstig; alles zit er bij. Als je trouwens ook maar een klein beetje bekend bent met ‘The Fresh Prince of Bell Air’, heb je aan het eind de verrassing vast wel meegepakt! (Carlton anyone?)

Als dit de enigste microtransactions zijn die in Destiny blijven bestaan, kunnen wij daar goed mee leven. Je kan je namelijk misschien wel OP voelen als je zo’n gloednieuwe emote uitvoert, maar ik denk dat het Oryx in de nieuwe raid aan zijn kont zal roesten dat je het doet. He’ll swallow you whole!

De emotes zijn vanaf vandaag beschikbaar.

NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x