Amazon en Wehkamp verkopen nog PlayStation 5-consoles op 19 november

Voor veel gamers is het een kwestie van leven of dood om aan de nieuwe consoles te komen. Vorige week hield Coolblue zijn pre-order verkoop een dag voordat de Xbox Series X verscheen, en de site liep finaal vast met als uitkomst een heleboel teleurgestelde gamers. Dit zal met de PlayStation 5 nog veel erger zijn.

Coolblue heeft van zijn fouten geleerd met de Xbox Series X en het bedrijf heeft dan ook bekend gemaakt dat zij via een Sinterklaas loting-actie de PlayStation 5 gaan verkopen. Vandaag om 15.00uur krijgen een aantal gelukkigen te horen dat zij de nieuwe console mogen kopen bij het bedrijf.

Afgelopen ochtend verkocht BCC zijn pre-orders voor de PlayStation 5, en afgelopen nacht was de online shop dan ook nauwelijks bereikbaar. Toch waren de beperkte aantallen PS5 consoles zo verdwenen.

Toch is er nog een beetje hoop, want Amazon Europa heeft aangekondigd om op 19 november vanaf 13.00uur de nieuwe console te verkopen, en via deze online retailer heb je ook de grootste kans om aan een PS5 te komen. Als Nederlander kun je ook kijken op de Duitse, Engelse, Italiaanse en Spaanse versie van de Amazon-website, aangezien deze allemaal verzenden naar Nederland.

Ook Wehkamp heeft besloten om op 19 november online zijn voorraad PlayStation 5-consoles te verkopen. Dit is te lezen in een Tweet van het bedrijf, al weten ze nog niet hoe laat de verkoop van start gaat.

Ook interessant
Rainbow Six: Quarantine heeft naamsverandering gekregen, heet nu Rainbow Six: Parasite
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x