Assassin’s Creed Mirage zal waarschijnlijk in augustus 2023 verschijnen

Als we geruchten moeten geloven zal Assassin’s Creed Mirage in augustus 2023 verschijnen.

Dit gerucht wordt gemeld door Insider-Gaming in een nieuwsbericht op hun website. Als wij het bericht mogen geloven heeft de welbekende Tom Henderson gehoord dat de game ergens in augustus 2023 zal verschijnen. Daarnaast wordt er aangegeven dat de exacte releasedatum nog altijd kan veranderen en dat de game nu al voor de tweede keer intern is uitgesteld. In het artikel is ook te lezen dat de standaard editie van Assassin’s Creed Mirage goedkoper zal zijn dan voorgaande titels in de franchise, namelijk 49,99 dollar.

Assassin’s Creed Mirage zal zich afspelen in Bagdad en begint tijdens de gouden eeuw van de stad in het jaar 861. Spelers kruipen in de huid van Basim Ibn Ishaq, die we eerder zijn tegengekomen in Assassin’s Creed Valhalla. Mirage zal zich twintig jaar na Mirage afspelen.

Gameplay technisch zal er ook het een en ander veranderen en parkour is dan ook op de schop genomen. De gameplay van Mirage moet sneller en leniger worden, waardoor het erop gaat lijken dat de game meer op de oudere games gaat lijken.  

Ubisoft heeft zelf nog geen releasedatum gegeven voor Assassin’s Creed Mirage. De game zal verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x