Astro Bot keert dit jaar terug in nieuwe game

Astro Bot is stiekem een icoon geworden voor PlayStation, en het koddige robotje krijgt dan ook een volwaardige nieuwe game welke dit jaar zal verschijnen.

Astro Bot Rescue Mission is een platformgame die iedere PlayStation 5-bezitter wel heeft gespeeld. De game was namelijk voor geïnstalleerd op de console. Rescue Mission was in grote lijnen een uitgebreide tech demo welke de features van de PS5 liet zien, zoals die van de DualSense-controller zoals haptick feedback, adaptive triggers, verlichting en ingebouwde speakers. Echter was Astro Bot Rescue Mission gewoon een hele vette game die smaakte blijkbaar naar meer. 

Team ASOBI is de ontwikkelaar van deze game die exclusief gaat uitkomen op de PlayStation 5. De gameplay heeft veel weg van Astro Bot Rescue Mission, maar alles is nu groter en epischer gemaakt. Zo moet je het opnemen tegen gigantische bazen waarvan enkele worden getoond in de onderstaande trailer. Deze game laat spelers 6 galaxies met meer dan 80 levels verkennen. Astro beschikt over 15 nieuwe vaardigheden in zijn nieuw avontuur.

Net als de voorgaande game, worden de features van de DualSense-controller volledig gebruikt voor meer immersie. Naast gigantische bazen, zijn er veel nieuwe vijanden waar je het tegen op moeten nemen. Team ASOBI zegt dat de game meer dan 70 unieke vijanden heeft waaronder de dodelijke cobra queen Lady Venomara. Tijdens zijn avontuur komt Astro, bekende gezichten uit andere PlayStation-werelden tegen. In de trailer hieronder wordt gehint naar God of War met de bijl van Kratos.

Astro Bot is vanaf 6 september 2024 exclusief verkrijgbaar op PlayStation 5.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x