Avatars keren terug met de nieuwe Xbox One Experience

Waar is die tijd gebleven, dat we ons leuk konden uitdossen op onze vertrouwde Xbox? Op de 360 werd deze functie mogelijk, maar sinds dat de One uit is hebben we er niks meer van gezien. Gelukkig kwam Major Nelson met een nieuwe video op de proppen om ons uit te leggen dat ze weer helemaal terug komen!

Het is echt waar; we kunnen weer tijd doden en nutteloos geld verspillen om onze characters aan te kleden! 12 november verschijnt de dashboard update voor Xbox One, en de avatars zullen gelijk meekomen met deze upgrade.

In onderstaande video vertoont Major Nelson waar ze te vinden zullen zijn en wat er precies aan is veranderd sinds de 360. Ze zullen onder andere bijvoorbeeld te zien zijn in de ‘social feed’ en zullen reageren op jouw handelingen in het dashboard. Daarnaast zijn ze allemaal in een hi-def jasje gestopt en lijken de lichaampjes in verhouding meer te kloppen.

Zit jij nou te wachten op deze iconische gimmick, of hadden ze hun tijd beter ergens anders aan kunnen besteden? Laat het ons weten in de comments!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x