Battlefield 4 krijgt vandaag nieuwe DLC

Dat oudere games nog steeds ondersteund worden en updates krijgen is in deze tijd opzienbarend. Helemaal als de ontwikkelaar zijn klauwtjes al helemaal vol heeft met het ontwikkelen van een nieuwe game. DICE neemt de tijd voor zijn fans en komt vandaag met maarliefst twee updates voor Battlefield 4.

Dit alles heeft DICE  gisteren bekend gemaakt, want de volgende grote update voor Battlefield 4 is vanaf vandaag te downloaden. Het zijn uiteindelijk twee losse downloads geworden, met als eerste de Fall Update; een gebruikelijke patch met verbeteringen aan wapens, voertuigen, classes en gameplay, waarvan later de volledige patch notes uitgebracht worden. Op zich een opzienbarend iets dat DICE nog ondersteuning biedt voor een oudere game. Dit deden zij eerder deze maand ook al met een aankondiging voor Battlefield: Hardline. Ondertussen is de ontwikkelaar nog bezig met het afronden van Star Wars: Battlefront.

De tweede is de Community Operations DLC en verschijnt vandaag later op de dag: om 13 voor Xbox One, Xbox 360 en PC. Iets later vandaag, om 18 uur, wordt deze uitgerold voor PlayStation 3 en PlayStation 4. De DLC bevat de nieuwe map Operation Outbreak, die helemaal in samenspraak met de community is gebouwd.

In onderstaande video zie je dat dit uiteindelijk een medium-sized map in de jungle is geworden. Deze draait voornamelijk om infanterie. De map heeft ook een backstory met in de hoofdrol een super dodelijk virus dat in de jungle werd getest op aapjes.

De aapjes probeerden te ontsnappen, waarna de pleuris uitbrak toen zowel China als de VS de uitbraak probeerden te beperken.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x