Blacksad: Under the Skin laat van zich zien

Mindscape, Péndulo Studios en YS Interactive kondigen aan dat Blacksad: Under the Skin wordt uitgebracht op 26 september voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.

Blacksad: Under the Skin neemt de speler mee naar het New York City uit de jaren 50′, wanneer Joe Dunn, de eigenaar van een boksclub, dood wordt aangetroffen. Zijn dochter, Sonia Dunn, neemt de gym van haar vader over en worstelt met de financiële ellende die is ontstaan. In de tussentijd verdwijnt ‘rising star’ Bobby Yale op mysterieuze wijze, nét op het moment dat hij zich klaarmaakt voor het belangrijkste gevecht in zijn bokscarrière.

De speler kruipt in de huid privédetective John Blacksad, die door Sonia wordt ingehuurd om deze lugubere zaken grondig te onderzoeken. De manier waarop het verhaal verloopt is afhankelijk van de beslissingen die de speler maakt. Deze hebben invloed op de relatie tussen John Blacksad en de andere personages die deel uitmaken van dit avontuur, én tevens op de uitkomst van het onderzoek. 

Blacksad: Under the Skin kenmerkt zich daarnaast ook dat de personages geen mensen zijn, maar dierlijke personages met menselijke eigenschappen. De game is daarnaast gebaseerd op de spaanse comicreeks Blacksad die begon in 2000.

Tevens is er een collector Edition aangekondigd. Deze bevat naast de game ook een figurine van Blacksad gemaakt van hars en een artbook.

Ook interessant
Nieuwe Resident Evil Village demo vanaf morgen tijdelijk speelbaar op PlayStation 4 en 5
NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x