Blizzard: Overwatch beta komt naar Europa

Ja lieve mensen, we hebben weer prettig nieuws vanuit de kant van Blizzard. De ontwikkelaar heeft namelijk twee interessante dingen aangekondigd.

Blizzard had al aangekondigd dat de closed Overwatch beta in Amerika plaats gaat vinden vanaf 27 oktober. Omdat het testen van de Europese servers wat sneller ging dan gedacht hebben zij ook bekendgemaakt dat de Overwatch gesloten beta zowel in Amerika als Europa 27 oktober van start gaat, Azië volgt wel wat later later. Wil je je nog inschrijven? Dan kan dat via hier!

 

Daarnaast werd ook bekend dat Blizzard zijn Battle.net een ingebouwde voice chat-functie geeft. De functionaliteit is onderdeel van de Overwatch-bèta. De voice chat is in eerste instantie alleen beschikbaar voor Overwatch, maar komt waarschijnlijk ook beschikbaar voor andere Blizzard-spellen.

 Blizzard zal op een later tijdstip onthullen hoe deze functie precies gaat werken. Het bedrijf schrijft verder dat het nog te vroeg is om te zeggen of andere Blizzard-spellen ook voice chat gaan ondersteunen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x