Capcom enquête wijst uit dat gamers graag een Dino Crisis remake willen zien

Eerder dit jaar hield Capcom een enquête, waarin men vroeg welke games zij als remake zouden willen zien of dat er een nieuw deel van moet verschijnen. De uitslag van de enquête is bekend, en hier vallen een aantal zaken op.

Bij de uitslag staken er namelijk twee titels met kop en schouders bovenuit, en een daarvan ligt al vele jaren in de ijskast.

Via een post op social media laat Capcom weten dat er meer dan 200.000 mensen de enquête hebben ingevuld. De populairste antwoorden werden in een screenshot door elkaar heen gezet. De woorden die het grootst werden weergegeven waren onder andere ‘remake’ en ‘Capcom’. Er waren tevens twee games onder de grootst weergegeven woorden en dat waren Mega Man en Dino Crisis.

Van de eerstgenoemde stamt het laatste deel uit 2018, maar voor Dino Crisis is het toch wat langer geleden. Toch willen gamers dus nog  graag dat de serie weer nieuw leven in wordt geblazen of dat er een remake uitkomt. Dit is eigenlijk al vele jaren zo. Hopelijk zal Capcom nu eindelijk gehoor gaan geven aan de smeekbedes van gamers.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x