Check 9-minuten aan nieuwe gameplay van Star Wars Jedi: Survivor

IGN mag een hele maand lang coverage doen van Star Wars Jedi: Survivor. Hierdoor is er vandaag een uitgebreide gameplay demonstratie verschenen van de aankomende game.

Met 9 minuten gameplay van Star Wars Jedi: Survivor legt de nieuwe video de nadruk op Koboh, een nieuwe planeet in het Star Wars universum die speciaal voor het spel is gemaakt. Cal stort neer op de planeet in de vroege uren van het spel tijdens een geheime missie en moet samen met BD op zoek gaan naar een manier om de Mantis te repareren.

De gameplay toont een verscheidenheid aan locaties op de stoffige en ruige planeet van Koboh, terwijl ook veel gevechten worden getoond. Cal heeft een aantal nieuwe moves opgepikt die fans van Fallen Order zullen kunnen herkennen, terwijl we ook een dieper kijk krijgen op de verschillende Lightsaber houdingen die spelers tijdens het gevecht kunnen wisselen. Ondertussen krijgen we ook glimpjes van enkele traversal gameplay en een paar van Cal’s nieuwe vaardigheden op dat gebied, waaronder zijn grappling hook. Bekijk de video hieronder voor meer details.

Star Wars Jedi: Survivor verschijnt op 28 april voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x