Developer diary van Stellar Blade geeft een uniek kijkje in de keuken van de ontwikkelaar

Ontwikkelaar Shift Up heeft een developer diary video vrijgegeven van de aankomende post-apocalyptische actiegame Stellar Blade.

Dit is de eerste aflevering van een serie developer diary video’s. In de komende dagen en weken, zullen er meer video’s vrijgegeven worden. In de video nemen verschillende ontwikkelaars het woord en geven een blik achter de schermen bij de ontwikkeling van Steller Blade. Onder andere de system design lead Hyung Min Lee, level designer Jiyeon Lee, concept art lead Chang Min Lee, monster designer Jang Hee-Cheol en game directeur Kim Hyung Tae, komen aan het woord. Verschillende onderwerpen worden kort behandeld waaronder het tot leven brengen van de wereld en de hoofdpersoon.

In Stellar Blade speel je als Eve van de 7th Airborne Squad. Je gaat op pad om de aarde te redden van buitenaardse wezen die zijn verschenen, genaamd ”Naytiba”. Dit is de enige manier om de toekomst van de mensheid te redden.

Stellar Blade is een game waar velen op wachten. Onlangs verscheen er een demo van de game waarbij je de openingslevels van de game kon spelen. De demo werd erg goed ontvangen wegens de vloeiende en responsieve combat. Verder zag de demo er grafisch erg goed uit en speelde vloeiend af in 60 FPS. Het is natuurlijk afwachten hoe goed de volledige game zal zijn.

Stellar Blade verschijnt op 26 april exclusief voor PlayStation 5.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x