EA en Hazelight kondigen It Takes Two aan

andaag onthulden Electronic Arts en Hazelight Studios officieel dat It Takes Two, een grensverleggend platformavontuur dat puur gemaakt is als co-op-ervaring, op 26 maart 2021 uitkomt voor consoles en PC.

It Takes Two, ontwikkeld door de marktleider op het gebied van co-op-games, is de volgende titel van Hazelight, de met een BAFTA bekroonde studio achter Brothers: A Tale of Two Sons en A Way Out. De game bevat unieke, gevarieerde gameplay en een emotioneel verhaal, verweven tot een fantastische reis, en volgt het kibbelende koppel Cody en May terwijl ze leren hun onenigheden te overwinnen en als één geheel samen te werken. It Takes Two voert spelers mee op een wilde en wonderlijke reis, waarbij maar één ding zeker is: samen zijn we sterker.

“Bij Hazelight proberen we altijd de grenzen van wat verwacht wordt in games te verleggen, en It Takes Two zal je absoluut verbazen! We hebben alles wat we geleerd hebben van de vorige games gebruikt en nog een tandje bij geschakeld, waardoor de verhaallijn en de spelmechanismen intrinsiek met elkaar verbonden zijn, voor een grensverleggende ervaring. Spelers beleven op hun reis fantastische uitdagingen in een prachtige wereld zoals ze nog nooit hebben gezien. Het gaat volledig anders zijn dan alles wat mensen verwachten van een co-op-game.”

Josef Fares, oprichter en Game Director van Hazelight Studios

“We zijn ongelofelijk enthousiast over onze tweede samenwerking met Hazelight voor een EA Originals-release. Hazelight heeft een zeer unieke manier van verhalen vertellen, die gameplay en verhaal verenigt, wat leidt tot een diepe, meeslepende en spannende ervaring. We kunnen niet wachten tot iedereen zelf de innovatie, het talent en het vakmanschap ontdekt waarmee deze game is ontwikkeld.”

Steve Pointon, SVP 3rd Party Content & Development van Electronic Arts

Beleef een gloednieuwe, knotsgekke reis in It Takes Two, een spannend platformavontuur dat uitsluitend voor co-op is gebouwd. Kruip in de huid van Cody en May, twee mensen die veranderd zijn in poppen door een toverspreuk, die samen gevangen zitten in een fantastische, onvoorspelbare wereld en met tegenzin worden uitgedaagd om hun afbrokkelende relatie te redden. In It Takes Two werken spelers samen om een enorme variëteit aan vrolijke, onverwachte uitdagingen te voltooien. In elk level ontdek je unieke en verbonden vaardigheden voor je personages, tal van onverwachte obstakels en hilarische momenten, en zul je je een weg moeten banen door een unieke, metaforische gameplay-ervaring. 

Om de game in co-op te spelen, kun je Friend’s Pass gebruiken om een vriend uit te nodigen om gratis mee te doen. Jullie komen steeds veranderende uitdagingen tegen die alleen samen voltooid kunnen worden. Er is steeds weer een nieuwe belachelijke uitdaging om te overwinnen, van losgeslagen stofzuigers tot gladde liefdesgoeroes, van gangstereekhoorns tot magische sneeuwbollen: je verveelt je geen moment. Of je nu de lokale of online co-op speelt, je kunt op allerlei manieren samenwerken om een niet te stoppen duo te worden. 

It Takes Two wordt op 26 maart gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One en PC

Ook interessant
Krijg een rondleiding door Super Nintendo World van Shigeru Miyamoto
NL / EN