EA geeft eerste teaser trailer van F1 24 vrij

Deze weekzal het nieuw seizoen van de Formule 1 van start gaan met de GP van Bahrein als eerste circuit. Hierbij zal wereldkampioen Max Verstappen opnieuw proberen om zijn titel te verdedigen.

Om het begin van een nieuw seizoen te vieren, hebben uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Codemasters, ook alvast de eerste trailer vrijgegeven van de nieuwe F1-game namelijk F1 24.

Om je helemaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen, komt Codemasters deze week met geselecteerde teamauto’s en liveries uit het 2024-seizoen in Time Trial-uitdagingen. Hiervoor moet je wel iets doen, namelijk een pre-order plaatsen voor F1 24. Om dit aantrekkelijker te maken, heeft EA een zogeheten loyaliteitsprogramma in het leven geroepen. Spelers kunnen heel eenvoudig via de games F1 2021, F1 22 en F1 23, een pre-order plaatsen voor F1 24. Wie een pre-order plaatst voor de Champions Edition, kan via deze weg profiteren van 15% korting. Als bonus ontvangen deze spelers ook de McLaren en Alpine 2023 F1-esportsliveries. Deze worden naadloos overgezet naar F1 24.

EA meldt verder dat spelers die F1 24 Champions Edition pre-orderen, twee nieuwe Formula 1 Icons, 18,000 Pitcoin en een F1 World Bumper Pack ontvangen inclusief items om te gebruiken in zowel singleplayer als multiplayer gameplay events. Spelers die de Champions Edition vooruitbestellen, kunnen verder drie dagen eerder aan de slag met de volledige game. Alle pre-orders worden daarnaast voorzien van een extra VIP Podium Pass. Spelers die de Standard Edition† pre-orderen ontvangen 5000 Pitcoin en een F1 World Starter Pack.

F1 24 zal op 31 mei beschikbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x