Fallout 4 krijgt “gold” status, daar drinken we een biertje op!

We hebben heerlijk nieuws om je week mee te beginnen. Fallout 4 is namelijk klaar voor de pers en wordt vanaf nu op blu-ray schijfjes en DVD-rommetjes gedrukt! Zo maakte Bethesda gisteren bekend via Twitter.

Over iets meer dan drie weken ligt die game in de schappen, want Fallout 4 verschijnt op 10 november voor PlayStation 4, Xbox One en PC en daar gaan we een biertje op drinken!

Bethesda heeft namelijk in samenwerking met Carlsberg een biertje gemaakt om in de stemming te komen van de post-apocalyptische game. Het heet Fallout bier en het is een licht goud pilsje met een alcoholpercentage van 4%. Het biertje is gebrouwen op basis van een unieke mix van gemoute gerst en diverse geselecteerde hoppen. Het resultaat wat we krijgen is een biertje met een pittige, hoppige smaak, met een bloemig aroma.

falloutbier

Een kratje met twaalf flesjes is te koop bij de webshop Amazon voor 29,99 pond. Omgerekend kost zo’n kratje dus zo’n 42 euro. Helaas wordt het bier niet naar Nederland verzonden, maar gamers met connecties in het Verenigde Koninkrijk weten dit vooralsnog wel te bemachtigen.

 

NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x